Tervetuloa apteekkiin! -blogi

Lääkkeiden kotiinkuljetus ja apteekkituotteiden tilaus verkkoapteekista

Lääkkeiden ja muiden apteekkituotteiden ostaminen on helpottunut huomattavasti verkkoapteekkien yleistyttyä. Myös lääkkeiden kotiinkuljetus on palvelu, joka on yleistynyt kovaa vauhtia kuten myös lääkkeiden tilaamista apteekin noutoautomaattiin. Lääkkeiden kotiinkuljetus onnistuu yleensä vain arkisin, mutta apteekin noutoautomaatista lääkkeet voi hakea silloin kuin itselle sopii. Mukavaa, että olet löytänyt blogin pariin. Jos apteekkituotteiden tilaus ja lääkkeiden kotiinkuljetus kiinnostavat, voit lukea aiheesta lisää tämänkertaisesta kirjoituksesta.

Verkkoapteekista löytyy lähes kaikki apteekissa myytävät tuotteet

Todella monet käyttävät nykyään verkkoapteekkia ja muita apteekkisovelluksia. Verkkoapteekista voi ostaa kaikki samat tuotteet kuin kivijalka apteekista ja yhä suurempi osa apteekeista tarjoaa mahdollisuuden ostaa tuotteita myös verkosta. Verkkoapteekista voi tilata lähes kaikki apteekissa normaalisti myytävät tuotteet ja koska tuotteet saattavat tulla suoraan apteekin varastosta, voi valikoima olla toisinaan myös suurempi. Kaikkia tuotteita ei voi tilata verkkoapteekista, kuten esimerkiksi tuotteita, jotka vaativat kylmäsäilytystä, lämpöherkkiä tuotteita tai helposti särkyviä tuotteita. Reseptilääkkeet voi myös tilata verkkoapteekista ja se edellyttää sähköistä tunnistautumista esimeriksi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Apteekkituotteet voidaan toimittaa monella tavalla

Verkkoapteekista tilatut tuotteet voi joko hakea apteekista, tilata ne noutoautomaattiin. Lääkkeiden kotiin kuljetus on mahdollista esimerkiksi joillakin apteekeilla käytössä olevalla apteekkitaksi-palvelulla, jolla apteekkituotteet voidaan toimittaa kotiovelle korvausta vastaan. Kiireelliset tilaukset pystytään yleensä toimittamaan kotiin jo saman päivän avulla ja kiireettömämmätkin tuotteen toimitetaan perille yleensä jo seuraavan arkipäivän aikana. Lähiapteekit toimittavat tilaukset kotiin toimipisteestä noin kymmenen kilometrin säteellä ja toimitukset kotiin tehdään yleensä apteekin aukioloaikojen puitteissa. Kotiintoimitus voi olla suuri arjen helpottaja joissain tilanteissa. Esimerkiksi silloin, jos olet sairaan lapsen kanssa kotona, voit tilata tarvitsemasi lääkkeet suoraan kotiin nopealla kotiinkuljetuksella.

Verkkoapteekista tilatessa, palvelee apteekin henkilökunta myös verkossa

Verkkoapteekissa asioidessa on apteekin henkilökunta tavoitettavissa myös verkossa. Suurimmalla osalla verkkoapteekeista on puhelin- tai chat-palvelu, jonka kautta apteekin farmaseutilta on mahdollista saada henkilökohtaista lääkeneuvontaa ja apua sopivien tuotteiden valintaan. Reseptilääkkeitä verkosta tilatessa, täytyy olla sähköinen resepti Omakanta-palvelussa, kirjautua verkkoapteekin palveluun sekä tunnistautua vahvalla sähköisellä tunnistuksella. Tutustu lisää verkkoapteekin tarjontaan esimerkiksi täällä: Tapiolan Apteekki.